ÚJ Atlas Copco GA...VSD sorozat

 

ATLAS COPCO GA7 VSD+, GA11 VSD+, GA15 VSD+

nyomás 5,5 és 12,5 bar között

 

A forradalmian új GA 7-15 VSD+ innovatív alkatrészekkel lett felszerelve, amik növelik a hatékonyságot, csökkentik az energia fogyasztást, a zajszintet és a működtetési költséget.

Mindezek tetejébe, minden jelenleg érvényes szabványt teljesít vagy túlteljesít.

Az innovatív vertikális elrendezésnek köszönhetően az Atlas Copco’s GA 7-15 VSD+ sorozat egy új fordulatot hoz a kompresszor iparba.

 

Standard kivitelben szabályozott fordulatszámú meghajtást (Variable Speed Drive+) kínál, kompakt motorral és helyigénnyel, köszönhetően a házon belül tervezett iPM

(interior Permanent Magnet – Belső Állandó Mágneses) motor technológiának.

A GA 7-15 VSD+  átlagban kb. 50% csökkenti a felhasznált energia költségét, míg az üzemelés biztosított a legkeményebb körülmények között is. A GA 7-15 VSD+ sorozat a jövő kompresszorai, melyet az Atlas Copco házon belül tervezett.  Ezek a kompresszorok a következő évek új standardját jelentik, biztosítva, hogy az Atlas Copco továbbra is a kompresszor iparág vezető cége maradjon.

Hatékony

-       Átlagban 20% alacsonyabb fajlagos energia fogyasztás (SER), mint amivel a jelenlegi GA VSD modellek rendelkeznek. Eco-Hatékony VSD+ sorozat átlagban 50%-kal csökkenti a villamos energia fogyasztást, összehasonlítva a jelenlegi terhelt/üresjárati modellekkel.

-       A fajlagos energia fogyasztás csökkenésen felül a légszállítás - Free Air Delivery (FAD) átlagban 12%-kal nött a sorozatban

-       A hatékony ventilátor motor (ERP 2015) csökkenti az elektromos energia fogyasztást és zajszintet (csak 62 dB(a) a GA7 VSD+  és 64 dB(a) a GA 15 VSD+)

-       Legmagasabb motor hatékonyság (iPM motor), akár 94.5%, mely túlteljesíti a IE3 hatékonysági szintet.

Megbízható

-       Kis karbantartás: kevesebb alkotóelem, megnövekedett üzemidő.

-       A GA 7-15 VSD+ sorozat sok modellje három éve intenzív külső tesztüzemben fut.

-       A bizonyított technológiák és alkatrészek kiváló kombinációjának köszönhetően találkozik az Atlas Copco egyedülálló tapasztalata és know-how-ja.

Okos

-       Elegáns és forradalmi felépítés.

-       Standard kivitelben szabályozott fordulatszámú meghajtást (Variable Speed Drive+) kínál, beépített hűtveszárító elérhető

-       Kevesebb alkotóelem és kevés számú extra opció: lenyűgöző alapfelszereltési lista

 

Kompresszor elemek:

Ez a motor, az extrém magas  hatékonyságával (94,5%), túlteljesíti a IE4 hatékonysági szintet. A felépítése nagyon kompakt, az olajhűtésnek köszönhetően, mely feleslegessé teszi a motor hűtőlevegőjét.  Az olaj a csapágyak kenését is biztosítja, így azokat nem kell zsírozni-újrazsírozni. Ez a  motor magasabb fordulatszámra van optimalizálva, és kiemelkedő IP68 védettséggel rendelkezik, a standard IP55 helyett.

A ventilator tervezése és gyártása során a legmodernebb technológiák voltak szem előtt. A vágott szélű lapátokat, az anya-természet leghalkabb vadásza, a bagoly ihlette, a lehető leghatékonyabbá és csendesebbé téve a kompresszort. Ez a ventilator megelőzi a jelenlegi fajtákat és már teljesíti az ERP2015 előírást.

 

Vezérlő rendszer: elektronikus vezérlő panel Elektronikon® Graphic  3.5´´ színes LCD kijelzővel: