Gardner Denver fúvók

 

A Gardner Denver egy a világ legnagyobb forgódugattyús-, radiális-, oldalcsatornás fúvó és vákuumszivattyú gyártók közül. Komplett megoldásokkal az ipar szinte bármely területére.
Ilyenek a vízművek vízkezelési feladatai, pneumatikus szállítások, nem csak levegő de gázok elszívása, sűrítése.
A teljesség igénye nélkül: levegő, depóniagáz, biogáz, stb.

A fúvótípusok közül a tengeren túli berendezések egyaránt elérhetőek az európai modellek mellett túlnyomásra és elszívásra egyaránt.
A fúvók alkalmazását olyan területeken kezdték el ahol nincs szükség magas nyomásra max. 1,4 bar túlnyomásban, és a térfogatáram a néhány m3–től az ezer, sőt több tízezer m3–ig terjedhet.

TriFlow

Megbízható. Biztonságos. Értékálló.

Ez egy viszonylag új konstrukció a korábban megismert Roots fúvóknál, hiszen már két háromszárnyú rotor végzi a munkát, megbízhatóan, gyakorlatilag pulzáció mentesen.

A TriFlow sűrítő illetve elszívó fokozat, komplett aggregát illetve hangszigetelő burkolattal rendelkező kültéri vagy beltéri aggregát változatai is rövid határidővel elérhetőek.
A legfontosabb megjegyezni, hogy olajmentes sűrített levegőt biztosít alacsony karbantartási igényekkel.

Technikai adatok:
Térfogatáram: 8500 m3/óra
Nyomás: 900/1000 mbar túlnyomásban
Vákuum: 500 mbar

TurboTron

Halk. Egyszerű. Tiszta. Gazdaságos.

Olyan egyszerű kivitel, hogy már szinte fájdalmas. Oldalcsatornás fúvó, a centrifugális erőt használja ki vákuumban és túlnyomásban egyaránt.

Egyetlen mozgó része van az oldalcsatornás kerék, ami egyben a tengely is. Két kívül elhelyezkedő csapágy az egyetlen pontja a fúvófokozatnak, ami karbantartást igényel.
Komplett aggregátként is rendelhető akár hangszigetelő burkolattal, hogy környezetünket és magunkat is óvjuk, direkt és ékszíjas hajtással. 

Technikai adatok:
Térfogatáram: 100-2000 m3/óra
Nyomás: 200-1000 mbar túlnyomásban
Vákuum: 500 mbar

CycloBlower

Elpusztíthatatlan és biztonságos. Erős.

Fúvó, mert nyomásértéke lapján csak egy fél csavarkompresszor, térfogatárama alapján vérbeli fúvó. Alaposan átgondolt, és kivitelezett berendezés, 1,4 bar-os túlnyomástartományával egyedülálló.  Ott ahol egy átlagos fúvó feladja a versenyt, jöhet szóba a CycloBlower. Kivitele a fúvókhoz hasonló de a forgódugattyú megmunkálása teszi elpusztíthatatlanná, biztonságossá és erőssé.

Technikai adatok:
Térfogatáram: 60-10200 m3/óra
Nyomás: 300-1400 mbar, túlnyomásban
Vákuum: 400 mbar

Lamson

Erős. Megbízható. Napról napra.

 

Az oldalcsatornás fúvóhoz hasonlóan egyszerűen működik, évtizedek óta bizonyít, könnyen bővíthető, hiszen egy tag-sorozat a teste. Valóban alacsony karbantartás igényel, fúvókhoz hasonlóan zsír és olajmentes sűrítést vagy vákuumot produkál állandó fordulatszám mellett.
Az óriási típusválaszték minden igényt kielégít.

Technikai adatok
Térfogatáram: 180-85000 m3/óra
Nyomás: 150-1500 mbar, túlnyomásban
Vákuum: 100-450 mm Hg

 

DuroFlow / Sutorbilt

Amerikai típusválaszték, melyek a Roots elvű fúvók sorát erősítik.
Európában is elérhetőek, elsősorban a korábban is ilyen berendezést üzemeltető ügyfeleknek ajánljuk.

 Bővebb felvilágosításért kérjük, forduljon munkatársainkhoz.  
Címkék:
, , , , , ,