Gardner Denver felépítmény kompresszorok és vákuum szivattyúk

 

RTL 80 és RTL 100 kompresszorok

Szárazfutású rotációs kompresszor, olajmentes sűrített levegőt termel, 2 bar nyomáson. Robosztus kivitel, csupán két csapágyhellyel, arra született, hogy dolgozzon, és pénzt termeljen, nem utolsósorban alacsony fordulatszámigényére nyugodtan támaszkodhatunk. Elsődlegesen a túlnyomásos lefejtésben terjedtek el, siló kocsik szállítmányának leürítésében. Fontos megjegyezni, hogy a mellékhajtás forgásirányához teljes mértékben illeszkedik, hiszen egyik oldaláról jobbos a másik oldaláról balos forgásirányú. Nem igényel külön szerelvényeket forgásirány és fordulatszám átvitelére, kardántengellyel, villanymotorral, hidraulikus motorral, ékszíjjal is meghajtható.

Technikai adatok
Térfogatáram: 400-700 m3/óra
Nyomás: 2 bar túlnyomás

 

Bulkline 650 és Bulkline 1000

A legfiatalabb lefejtő kompresszor a Gardner Denver Wittig kínálatából. A megszokott Wittig minőséget nyújtja átdolgozott innovatív újításokkal. A változtatható fordulatszám segítségével és két különböző méretű választékával mindig a szükséges mennyiségű sűrítettlevegőt termeli, gazdaságosan. A legnagyobb előnye, hogy vázközbe is szerelhető, de aggregátként is rendelhető, hangtompítókkal, felfogató konzollal, hajtásátvitellel, burkolattal, levegő utóhűtővel, és vezérlőegységgel. Egy új régi társ a siló kocsik lefejtésében.

Technikai adatok
Térfogatáram: 365-945 m3/óra
Nyomás: 2 bar túlnyomás

 

 

RFL 80 és RFL 100 kompresszor-vákuumszivattyú

Olajkenésű rotációs kompresszor-vákuumszivattyú, szippantós autókra tervezve levegőhűtéssel. Robosztus, megbízható munkatárs, választható felszerelési ponttal, melyek a berendezés alján és tetején lettek kialakítva, hasonlóan az RTL típusokhoz. Forgásiránya szabadon választható, bár nem forgatható. Automatikus kenéssel ellátott berendezés, melyet a szabadoldalba építettek.

Technikai adatok

Térfogatáram: 400-700 m3/óra
Nyomás: 2 bar túlnyomás
Üzemi vákuum: 200 mbar

 

 

RFW kompresszor-vákuumszivattyú sorozat

Olajkenésű rotációs kompresszor-vákuumszivattyú, kombinált szippantós és öblítős autókra tervezve, vízhűtésű kivitelben. Robosztus, megbízható munkatárs, választható felszerelési ponttal, melyek a berendezés alján és tetején lettek kialakítva, hasonlóan az RFL típusokhoz. Forgásiránya szabadon választható, bár nem forgatható. Automatikus kenéssel ellátott berendezés, melyet a szabadoldalba építettek. 4 különböző méretben rendelhető, gazdaságos beépítési méretekkel.

Technikai adatok

Térfogatáram: 710–1600 m3/óra
Nyomás: 2 bar túlnyomás
Üzemi vákuum: 200 mbar

 

 

SL 15–20, 15 DV–20 DV, SLS 34–54, 34 DV–54 DV kompresszor, kompresszor-vákuumszivattyú

Olajkenésű rotációs kompresszor, kompresszor-vákuumszivattyú. Tartálykocsikra történő felépítésre, bitumen, nehézolaj, pneumatikus iszapszállítás kommunális feladatoknál és vegyi anyagok szállítására ajánljuk. Választható forgásirányú berendezések, kardános, ékszíjas, hidromotoros, és elektromotoros meghajtásra tervezve, beépített olajellátással. Léghűtésű kivitelek, automatikus kenőrendszerrel a zárt oldalon, mely olajszivattyút a rotor tengely hajtja meg. Komplett egységek is szállíthatóak, átváltókkal, biztonsági edényekkel, vákuum és nyomásálló szűrőkkel, biztonsági és belevegőző szelepekkel.

Technikai adatok
Térfogatáram 2 bar túlnyomásnál: 110–300 m3/óra
Térfogatáram 400 mbar / 60%  vákuumnál: 123–310 m3/óra
Nyomás: 2 bar túlnyomás
Üzemi vákuum: 200 mbar / 80%

 

 

Wittig Aqualine

Az Aqualine egy a már régi konstrukciók közül, azaz vízgyűrűs kompresszor-vákuumszivattyú. Nagymennyiségű iszapszíváshoz és kombinált szívó-öblítő tartályautókhoz alkották meg. A munkatérben excentrikusan elhelyezett járókerék végzi a munka egy részét, míg a folyadék, ami a munkatér nagy részét elfoglalja a tömítést és hűtést vállalja magára. A beszívott médiumot, ami minden esetben gáz halmazállapotú, akár veszélyes, gyúlékony anyag pulzáció mentesen szívja, sűríti és kipufogja. Minden várakozást felülmúló fizikai méreteivel magabiztosan adunk ajánlatot az Aqualine berendezésekről, hiszen egy erős, értékálló, könnyen beszerelhető berendezést vásárol, hosszú időre.

Technikai adatok
Térfogatáram 400 mbar / 60%  vákuumnál: 1220–3065 m3/óra
Nyomás: 0,5–1,5  bar túlnyomás
Üzemi vákuum: 200 mbar / 80%

 

 

Wittig ROL M

A kompakt erőcsomag.
A ROL M kompakt kompresszoregységet a különböző tömegközlekedési járművek sűrített- levegő ellátására alkották meg. Speciális megoldás évtizedekre a megszokott Wittig rotációs elv alkalmazásával. Olajkenésű berendezés, alkalmazkodó megoldásokkal, helyigény és a karbantartások csökkentésére. Zárt olajkörrel és leválasztó egységgel kialakított alacsony specifikus teljesítményfelvételű, magas hatásfokú egység technikailag olajmentes levegőt biztosít, hogy minden és mindenki időben érkezzen.

Technikai adatok
Térfogatáram: 185–510 l/perc
Nyomás: 8–12 bar túlnyomás
Üzemi vákuum: 200 mbar

 

 

GD 150 kompresszor

Szárazfutású rotációs kompresszor, olajmentes sűrített levegőt termel, 2 bar nyomáson. Az RTL típussorozathoz hasonló ismérvekkel rendelkezik, tartálykocsik azon belül: folyadékok, vegyi anyagok, élelmiszerek, nehézolaj és bitumen lefejtésére ajánljuk.

Technikai adatok
Térfogatáram: 58-117 m3/óra
Nyomás: 0-2,5 bar túlnyomás

 


Címkék:
, , , , , ,