Menü Bezárás

Atlas Copco- Az ipari ötletek tárháza

HU10_Newsletter Header Hungarian
HU10_filters_cover_flat
Az Atlas Copco szűrőmegoldásai A sűrített levegőt por, víz és olaj szennyezhetik, amelyek tovább oszthatók az alábbiak szerint:
• POR: mikroorganizmusok, szilárd részecskék, rozsdarészecskék.
• VÍZ: vízgőz, vízcseppek, vízköd, savas kondenzátumok.
• OLAJ: folyékony olaj, olajköd, szénhidrogén gőz.
Az Atlas Copco a szűrési megoldások és az alkalmazási ismeretek széles választékát kínálja. Különböző terméktípusok és osztályok állnak rendelkezésre minden igényének kielégítésére. Csak az eredeti szűrőbetétek garantálják az Atlas Copco szűrők teljesítményét.
HU10_Filter graphic_map_of_filters
Por  A DDp (+) és a PDp (+) szűrők hatékonyan megakadályozzák a korrózióból, szennyeződésből és adszorpciós anyagból származó por, részecskék és mikroorganizmusok bejutását a sűrített levegőbe. Víz és olaj A DD (+) és a PD (+) szűrők hatékonyan csökkentik az olajköd, nedves por és vízcseppek mennyiségét. Ezek a kompresszorelemből, a beszívott levegőből és a kompresszor beszereléséből származhatnak. Olajpára A QD (+) szűrők hatékonyan csökkentik a sűrített levegőben lévő szénhidrogéneket, szagokat és olajpárát. Az aktív szénrétegek az adszorpció alkalmazásával 0,003 mg / m³ alá csökkentik a maradék olajtartalmat.
Fedezze fel innovatív és tanúsítvánnyal ellátott szűrőinket  	 	 

Vagy vásároljon olajmentes kompresszort, amelyben mindez megtalálható Olajmentes technológiánk segít elkerülni a költséges szűrőcseréket, csökkenteni az olajkondenzátum kezelés költségeit és a nyomásesés következtében a szűrőkből származó energiaveszteséget. Olajmentes kompresszorainkat kifejezetten olyan alkalmazásokhoz fejlesztettük ki, ahol a levegő minősége elengedhetetlen a késztermék és a gyártási folyamatok szempontjából: ezek közé tartozik az élelmiszer- és italgyártás, a vegyi- és petrolkémiai feldolgozóipar, valamint az elektronikai ipar.   Az Atlas Copco olajmentes kompresszorai   Atlas Copco Hungary Kft., 2310 Szigetszentmiklos, ATI-Sziget Ipari Park 72-73., Hungary