Menü Bezárás

Az Atlas Copco hírei

Az Atlas Copco élen jár az energiatakarékos sűrített levegős gépek és technológiák piacán. A legmodernebb kompresszorok, nitrogéngenerátorok és folyadékhűtők szállítója megbízható és hatékony berendezésekkel és szerviz szolgáltatásokkal segíti ügyfeleit a költségek leszorításában és a zöld termelés megvalósításában.

A kompresszor, amely pénzt termel

A VSDs kompresszor 60 százalékos energiamegtakarításra képes a fix fordulatszámú kompresszorokhoz hasonlítva. Ez a teljesítmény a frekvenciaváltós (VSD) gépek 1994-es bevezetése óta töretlen lendülettel folytatott kutató-fejlesztő munka eredménye.

A hűtési rendszerrel is lehet megtakarítani

Csökkentse akár 30 százalékkal energiafogyasztását. Folyadékhűtőink az Atlas Copcótól megszokott maximális energiahatékonysággal, megbízhatósággal és teljesítménnyel segítik ügyfeleink munkáját.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő folyadékhűtőt?

A sűrített levegős rendszerek paramétereihez kell igazítani a hűtést is, különben sok energia veszendőbe megy. Az Atlas Copco folyadékhűtői optimálisan illeszkednek minden gyártási folyamathoz.

Nitrogénszállítás tartályban? Palackokban?

Lehet saját generátorral is!

     A helyszíni nitrogén-előállítás révén nem kell külső felekre támaszkodnia az ellátás biztosítása érdekében, így elkerülhetők a feldolgozással, az újratöltéssel és a szállítással kapcsolatos költségek. A tisztaság a gyártás igényei szerint állítható be, a költségek az N2O2 tisztasági szintjével együtt csökkennek.

Melyik kompresszorra van szükségem?

A modern kompresszoroknak számos különféle követelménynek kell megfelelniük. Bemutatjuk a kompresszorokkal kapcsolatos 7 legfontosabb elvárást.